Biografie

Op 18 mei 1974 zag ik het Vlaamse levenslicht en reeds op jonge leeftijd deed ik een eerste maal mee aan een plaatselijke zangwedstrijd waar ik mijn “debuut” op een podium maakte met een nummer van Willy Sommers. Het was meteen een leuke muzikale kennismaking, maar ik had toen natuurlijk nooit kunnen denken dat ik zoveel jaren later, zelf nog regelmatig nummers van deze sympathieke zanger zou zingen.

Enkele jaren later, deed ik dan nog eens mee aan een eerste Soundmix-wedstrijd in mijn toenmalige thuishaven Belsele, waar ik met de publieksprijs naar huis mocht.

Na dan nog wat optredens in familieverband heb ik me dan in 1996 uiteindelijk ingeschreven voor de echte Soundmixshow op televisie waar ik met “Don't Cry Little Child” van Helmut Lotti een 2de plaats behaalde in de finale. Dat was een fantastische ervaring en meteen ook de aanzet om mij volledig toe te leggen op de muziek. En dat heb ik dan ook gedaan door het Vlaamse land te doorkruisen met mij toenmalige rock ‘n’ rollband “Steamroller”, met enkele danceformatie’s, als dj op allerhande festiviteiten en natuurlijk als solo-zanger. Na ook nog een tijdje te hebben gezongen in hotels en bars op de Spaanse eilanden Mallorca en Tenerife, zing ik nu weer sinds enkele jaren op allerhande festiviteiten in het hele land de tofste en mooiste nummers van vroeger en nu.

Ik zou zeggen…. hopelijk tot binnenkort op een of ander feest waar ik optreed.

 

Vele muzikale groetjes!!

Geeno

Copyright    Geeno.be