Biografie

Op 18 mei 1974 zag ik het Vlaamse levenslicht en reeds op jonge leeftijd deed ik een eerste maal mee aan een plaatselijke zangwedstrijd waar ik mijn “debuut” op een podium maakte met een nummer van Willy Sommers. Het was meteen een leuke muzikale kennismaking, maar ik had toen natuurlijk nooit kunnen denken dat ik zoveel jaren later, zelf nog regelmatig nummers van deze sympathieke zanger zou zingen.

Enkele jaren later, deed ik dan nog eens mee aan een eerste Soundmix-wedstrijd in mijn toenmalige thuishaven Belsele, waar ik met de publieksprijs naar huis mocht.

Na dan nog wat optredens in familieverband heb ik me dan in 1996 uiteindelijk ingeschreven voor de echte Soundmixshow op televisie waar ik met “Don't Cry Little Child” van Helmut Lotti een 2de plaats behaalde in de finale. Dat was een fantastische ervaring en meteen ook de aanzet om mij meer en meer toe te leggen op de muziek. En dat heb ik dan ook gedaan door het Vlaamse land te doorkruisen met mij toenmalige rock ‘n’ rollband “Steamroller” en natuurlijk als solo-zanger. Ik heb van mijn hobby uiteindelijk dan ook mijn beroep kunnen maken, maar optredens kunnen verzorgen op allerhande festiviteiten voelt natuurlijk ook nog steeds als een hobby.

Kortom, muziek heeft me al heel wat moois geschonken en dat geef ik ook steeds graag terug aan het publiek!

Ik zou dus zeggen…. hopelijk tot binnenkort op een of andere festiviteit waar ik optreed

Geeno

Copyright    Geeno.be